Vakumavimo grafinai yra geriausias būdas išlaikyti skysčius skanius ir nepraradusius savo savybių trumpuoju laikotarpiu. Pavyzdžiui šviežiai spaustos sultys arba klevų sula labai greitai būdamos įprastinėmis sąlygomis praranda savo gerąsias savybes. Tačiau supylus į grafiną ir rankine pompa arba vakuumavimo aparatu ištraukus orą iš indelio –...
Vakumavimo grafinai yra geriausias būdas išlaikyti skysčius skanius ir nepraradusius savo savybių trumpuoju laikotarpiu. Pavyzdžiui šviežiai spaustos sultys arba klevų sula labai greitai būdamos įprastinėmis sąlygomis praranda savo gerąsias savybes. Tačiau supylus į grafiną ir rankine pompa arba vakuumavimo aparatu ištraukus orą iš indelio – skystis vertingas, skanus ir nepakitęs išliks gerokai ilgiau. Paprasta ir patogu.