Restoranams, maisto gamybai ir transportavimui skirta vakuumavimo technika. HoReCa indeliai ir GN indų dangčiai padeda išlaikyti maisto skonines, kvapo ir galiojimo savybes gerokai ilgiau, todėl yra laimima patogumo, mažiau sąnaudų, nėra švaistomas maistas ir dažnu atveju – klientams galima patiekti dar kokybiškesnį produktą.
Nesvarbu, ar esate ...
Restoranams, maisto gamybai ir transportavimui skirta vakuumavimo technika. HoReCa indeliai ir GN indų dangčiai padeda išlaikyti maisto skonines, kvapo ir galiojimo savybes gerokai ilgiau, todėl yra laimima patogumo, mažiau sąnaudų, nėra švaistomas maistas ir dažnu atveju – klientams galima patiekti dar kokybiškesnį produktą.
Nesvarbu, ar esate restorano savininkas, ar gaminate maisto produktus, jūsų pelnas priklauso nuo to, kaip gerai naudojate ingredientus ir jų likučius. Kitas svarbus elementas yra tai, kaip pakuojate transportavimui savo produktus. Jei norite išsaugoti šviežumą ir pailginti jų galiojimo laiką nepakenkdami jų išvaizdai, kvapui ir skoniui, rekomenduojame naudoti vakuuminę pakuotę. Vakuuminis maisto produktų laikymas prailgina maisto šviežumą net keturis kartus, taigi tai reiškia, kad išmesite mažiau sugedusio maisto, o galutiniai produktai, pavyzdžiui, sūris, konservuotos dešros, žolelės, bus tinkamai supakuoti pardavimui ir transportavimui.
Restoranams reiktų kreiptis - įsigyjant didesnius kiekius, galėsime pasiūlyti ir geresnes kainas. Kartais galima suderinti prekių išbandymą. Konsultantai tikrai patars ir atsakys į jums kylančius klausimus, bei tai yra greičiausias būdas rasti būdą į gerus sprendimus.
Įveskite ieškomos prekės raktažodį / pavadinimą ar prekės kodą. Spauskite ieškoti.